B. Daerah
B. Daerah, 04.10.2019 20:30, nuspend627

Pupuh pangkur pada 1 ing ngisor iki coba terjemahna supaya bisa dimengerteni isine

sekar pangkur kang winarna lelabuhan kang kanggo wong ngaurip ala lan becik puniku prayoga kawahruhana adat waton puniku dipunkadulu miwah ingkan tata krama den kaesthi siyang ratri

answer
Jawaban: 2

Pertanyaan Lain: B. Daerah

image
B. Daerah, 19.08.2019 17:36, mutiarachaella89
Gunung lawu kang gagah pidegsadadi pathok bumi ing jawa tengah ikubiyen dadi papan pariwisatane para ratumataram islam kang saikine mapan anaing kabupaten a. ngawic. karanganyarb. tuband. pacitan​
Jawaban: 2
image
B. Daerah, 21.08.2019 14:45, naxdfaaaaaaa
Apa wae tuladha sifat jujur ing padinanmu nalika ​
Jawaban: 2
image
B. Daerah, 21.08.2019 19:40, callystabryce123
Tradisi kaperang dadi piro sebutno lan jelasno
Jawaban: 3
image
B. Daerah, 16.01.2018 21:40, Joyhanes1086
Wayang iku minangka budaya kang adi?
Jawaban: 1
Apakah Anda tahu jawaban yang benar?
Pupuh pangkur pada 1 ing ngisor iki coba terjemahna supaya bisa dimengerteni isine

seka...

Pertanyaan:

Total masalah yang diselesaikan di situs: 17186289