B. Daerah
B. Daerah, 12.05.2020 16:48, Taniyapm1221

Tolong jawab no 4&5 donkkk​


Tolong jawab no 4&5 donkkk​

answer
Jawaban: 2

Pertanyaan Lain: B. Daerah

image
B. Daerah, 02.11.2016 17:47, Syafa2487
Lengkapi parikan ing ngisor iki ! peleme, wis mateng - mateng tolong ya cepetan soalnya buat
Jawaban: 1
image
B. Daerah, 19.04.2016 04:08, rositaafung
Tolong buatkan cerita liburan ke tempat wisata dalam bahasa bali
Jawaban: 1
image
B. Daerah, 21.08.2019 16:51, ulfa20011
3. pada ing ngisor iki gawenen ringkesenel(1) saliyane pomahan warga, lesus uga nyebabake rusake papan lanfasilitas umum kayata dalan-dalan, gedhong , jaringan listrik, sepedhamotor. (2) ora ditemokake anane korban nyawa ing prastawa iki. (3) kridhanepara aparat tni, polri, bpbd sinengkuyung para warga kanggo ngawekani lanngatasi bencana iki ndadekake ora nganti kedawa-dawa. (4) para warga kangomahe rusak wus oleh bantuwan wujud bahan pangan lan material bangunan.hal​ . mau dikumpulin besok
Jawaban: 2
image
B. Daerah, 21.08.2019 21:20, moknefutra
Artikel praktis artikel ringan artikel halaman opini artikel analisis ahli arti
Jawaban: 2
Apakah Anda tahu jawaban yang benar?
Tolong jawab no 4&5 donkkk​
...

Pertanyaan:

Konu
Matematika, 05.01.2021 15:30
Konu
Matematika, 05.01.2021 15:30
Konu
Matematika, 05.01.2021 15:30
Total masalah yang diselesaikan di situs: 18750374