Bahasa lain
Bahasa lain, 28.11.2019 17:26, afiqahrevi2740

Niténan eusi wacana di luhur tokoh kuring miboga
a. ngalaman hal nu kurang resep salila di perjalanan utama méméh priangan.
b. ngalaman hal nu kurang resep salila di perjalanan utama sanggeus priangan.
c. ngalaman hal nu kurang resep sakabéh di perjalanan ti mimiti surabaya nepika jakarta.
d. ngalaman hal nu dipikaresep pisan ti mimiti surabaya nepi ka jakarta.
2. kesan naon nu dipikaresep ku palaku té
a. bentuk karétana nu modéren tur canggih
b. pamandangan alam jeung sikap ramahna urang priyangan.
c. para padagang nu ramé natawarkeun dagangan
d. tempat diuk nu nyaman tur pikabétaheun.

answer
Jawaban: 1

Pertanyaan Lain: Bahasa lain

image
Bahasa lain, 15.08.2019 07:27, fira991127
Teladan dalam perbuatan kebaikan adalah​
Jawaban: 1
image
Bahasa lain, 20.08.2019 20:40, nadia3899
Kudu dikumahakeun talawengkar anu ngaburulu teh?
Jawaban: 1
image
Bahasa lain, 21.08.2019 10:43, anwar538
Pengertian dan ciri-ciri kecerdasan kinestetik tubuh​
Jawaban: 2
image
Bahasa lain, 08.08.2015 13:58, Yafiess392
Aq mau tanya : aku benda yang berguna untuk wadah makanan biasanya aku terbuat dari plastik ayau kaleng. benda apkah aku /
Jawaban: 2
Apakah Anda tahu jawaban yang benar?
Niténan eusi wacana di luhur tokoh kuring miboga
a. ngalaman hal nu kurang resep salila di pe...

Pertanyaan:

Konu
Matematika, 26.02.2020 00:28
Konu
PPKn, 26.02.2020 00:28
Konu
PPKn, 26.02.2020 00:28
Konu
B. Indonesia, 26.02.2020 00:28
Total masalah yang diselesaikan di situs: 13237687